Salsakurser i Malmö - inMoves Dance Company

Våra Kurser

Välkommen till oss på inMoves.

inMoves Dance Company är din salsaskola som tar dansen steget längre. Våra kurser är upplagda kring det sociala lika mycket som dans och musik. Glädjen kommer främst och allt eftersom får vi dig att ta ut svängarna på dansgolvet.

Vår ambition är att hela tiden utveckla vårt koncept och kursutbud. Under året kommer du få möjligheten att lära dig; Salsa, Kizomba och Bachata.

 

Vad har vi för kurser?

 

SALSA:  En fantastisk dans med utrymme för glädje, lek, samspel och bara väldigt kul att dansa:) Vi vill gärna att man ska kunna dansa med alla ute på dansgolven så det är därför vi vill ge våra elever så mycket vi kan för att ni sedan ska få ännu roligare ute på dansgolvet.

 

Våra Nivåer

Vi har ett antal huvudkategorier som kan innehålla flera nivåer inom sin kategori. Dock är det inget som säger att man måste gå upp till nästa nivå efter en kurs utan du kan absolut gå om och få saker repeterade samtidigt som annat blir nytt. Det viktiga är att du har kul och lär dig något på kurserna och inte vad nivån heter;)

Vilken kurs passar då dig😉 … Ja, har du aldrig dansat tidigare så är det Grundkursen Basic 1 som gäller och lika så om du gått ett par kurser på andra dansskolor. Du tjänar  på att gå ner några nivåer för att inte missa något. Skolor lägger upp sin undervisning olika. Om du är ny på vår dansskola rekommendera vi Grundkursen eller Basic 2men det är givetvis indviduellt och det går att prova sig fram.

  • År 1 – Basic (en nivå)
  • År 2 – Improver (4 nivåer)
  • År 3 – Intermediate (4 nivåer)
  • År 4 – Intermeidate/Advanced (4 nivåer)
  • År 5 – Advanced (… oändligt många nivåer;)

Senaste bilderna

Bilder från Salsa Royale med inMoves
Salsa Royale med inMoves – April